Over Ons

Team

Welkom bij Codekraton - Het Paleis van Java Technologie

Bij Codekraton geloven we in de kracht en schoonheid van Java-technologie. We hebben ons bedrijf vernoemd naar het majestueuze Kraton, het paleis dat aan de rivier de Code in het Indonesische en prachtige eiland Java ligt. Net zoals het Kraton de culturele en historische kern van Java vertegenwoordigt, streven wij ernaar hetzelfde te zijn voor Java-technologie.

We streven ernaar om uw betrouwbare partner te zijn. We geloven dat technologie de kracht heeft om organisaties te transformeren en bedrijfswaarde te creëren. Daarom zetten we ons in om samen te werken met onze klanten, hun visie te begrijpen en op maat gemaakte Java-oplossingen te leveren die hun doelen realiseren.

We nodigen u uit om ons te vergezellen in ons Java-avontuur. Ontdek het paleis van Java technologie bij Codekraton en laat ons u helpen uw digitale ambities te verwezenlijken.

Welkom in het paleis van Java technologie. Welkom bij Codekraton!

Team

Diensten - Waar we goed in zijn

Als experts in Java zijn we dan ook trots dat we maatwerk Java-oplossingen bouwen samen met onze klanten. Daarnaast hun bestaande Java-toepassingen mogen moderniseren of hen mogen voorzien van technisch advies. De diepgaande Java-kennis en bijbehorende frameworks van onze consultants stelt ons in staat om oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften en vereisten van onze klanten.

Team

Ons team

Bij Codekraton stralen we passie uit voor Java en willen we deze passie delen door onze eigen mensen op te leiden en te ontwikkelen tot Java-experts. We bieden een omgeving waarin getalenteerde professionals worden uitgedaagd en geïnspireerd om hun vaardigheden in Java naar nieuwe hoogten te brengen. We moedigen onze kratonaars aan om voortdurend te leren, te groeien en te innoveren, zodat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en best-practices in de Java-wereld zonder de o-zo-belangrijke soft skills te vergeten.

Onze waarden

In alles wat we doen staan onze waarden centraal.

Mis je expertise inhouse en heb je nood aan een oplossing op maat? Voeg onze java-experts toe aan jouw team!
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙